Besparen op uw IT kosten

Het huidige economisch klimaat leert ons kritisch te kijken naar kosten. Afgelopen jaren hebben wij veel bedrijven geholpen hun IT kosten substantieel te verlagen. Als een van de weinige automatiseerders beschikken wij over kennis van zowel commerciële als open source oplossingen. Door de een optimale balans te kiezen tussen beide werelden kunnen wij ook voor forse kostenbesparingen realiseren.

Wilt u weten hoe op welke manier wij dit doen, neem contact op voor een vrijblijvend persoonlijk advies.

Systeembeheer voor een vast bedrag

U wilt zekerheid van kosten en geen verrassingen achteraf. Dat vinden wij logisch en daarom maken wij vaste prijsafspraken voor het beheren en onderhouden van uw systeem. Het is tenslotte een vreemd gevoel indien problemen juist gunstig zouden zijn voor uw systeembeheerder. Daarbij staat onze helpdesk voor u klaar om te assisteren in geval van vragen en of problemen.

Wij bieden verschillende beheerspakketten zodat u het pakket kunt kiezen dat het beste aansluit op uw bedrijfssituatie.

> Systeembeheer voor een vast bedrag

Terminal Based Linux desktop

Veel overheidsinstanties maken de stap naar Linux op de desktop. Logisch daar het vervangen van alleen al Microsoft Office een besparing van tienduizenden tot soms wel honderdduizenden euro’s kan betekenen. Ook in het bedrijfsleven neemt Linux op de desktop een steeds prominentere rol in. Wilt u weten wat Linux op de desktop voor uw organisatie kan betekenen neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Alternatief voor Windows

Het elimineren van softwarelicenties resulteert direct in besparing van kosten. De Linux Enterprise Server biedt een complete netwerkoplossing zonder licenties. Het geroemde Linux besturingssysteem zorgt daarbij voor ongeëvenaarde betrouwbaarheid en veiligheid. Er veranderd verder niets voor de gebruikers die gewoon gebruik kunnen blijven maken van hun Windows PC en software.

> Alternatief voor Windows

Neem contact op

Wilt u weten hoe op welke manier welke besparingskansen er voor u bestaan, neem dan contact op voor een vrijblijvend persoonlijk advies.

Contactformulier

Neem contact op

Meer weten ? Contactformulier


Telefoon : 010 – 451 41 88