U zoekt een IT partner

De beste manier van systeembeheer / netwerkbeheer is als uw externe automatiseringsbedrijf aanvoelt als een deel van uw eigen organisatie. Een vast team dat uw taal spreekt, uw mensen kent en weet wat belangrijk is voor uw organisatie. Wij beschouwen uw netwerk als dat van ons en handelen daar als automatiseringsbedrijf ook naar. Wij zijn graag uw IT partner!

Kostenbesparende oplossingen

Als een van de weinige automatiseerders beschikken wij zowel over diepgaande kennis van zowel commerciële als open source technologie.

Zo biedt onze Linux Enterprise Server een volwaardige alternatief voor Windows. U kunt hiermee duizenden euro’s besparen aan licentiekosten.

Systeembeheer en helpdesk

Naast realisatie van projecten kunt u ook zeker zijn van goede nazorg en ondersteuning. Via onze telefonische helpdesk en remote support bent u verzekerd van direct ondersteuning bij vragen en problemen. En dat alles voor een vast bedrag per maand. Bekijk onze onderhoud en beheer pakketten voor meer informatie.

Vaste engineer

U krijgt een vaste engineer die eindverantwoordelijk is voor uw IT omgeving. De engineer is bekend met uw organisatie en medewerkers zodat u snel en efficiënt van dienst kunnen zijn. Daarnaast staat een team van ervaren en hoogopgeleide professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies, ondersteuning en praktische oplossingen.

Meer informatie ?

Onze pragmatische manier van werken geeft ons een overtuigende voorsprong in de markt. Vraag onze referenties naar hun ervaringen. Wil u meer informatie of een afspraak maken ?

Contactformulier

Neem contact op

Meer weten ? Contactformulier


Telefoon : 010 – 451 41 88