Software koppeling

U werkt als organisatie hard om uw processen zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Daarbij wilt u uiteraard dat iedere systeem op de juiste manier wordt voorzien van informatie. KRATZ Business Solutions heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het realiseren van software koppelingen tussen de meest uiteenlopende systemen.

Zo hebben we in eerdere projecten koppeling gerealiseerd met populaire boekhoudsoftware waaronder :

  • Exact
  • Multivers voor Windows
  • AccountView.

Maar ook informatie uitwisseling tussen systemen van onafhankelijk opererende instanties waaronder:

  • Digitale taxatierapport voor Reaal Verzekeringen
  • Dienstverleningsaanvragen vanuit Hypobox
  • Gepersonaliseerde geneesmiddelinformatie voor patient.

Webservice integratie

KRATZ Business Solutions is specialist in het realiseren van stabiele en veilige webservice oplossingen. Zo ontwikkelde wij onder meer de webservices voor het uitwisselen van het digitale taxatie rapport tussen Reaal en Hamer Taxaties. Een van de grootste taxatie-organisaties in Nederland. Ook zijn wij trots op het feit dat er iedere dag meer dan 1100 apotheken en ziekenhuizen gebruik van maken van door ons ontwikkelde webservices.

Ons team van software ontwikkelaars beschikt over veel ervaring en kennis met standaard toepassingen en technologieën waaronder .NET, SOAP en XML. Ook realiseren we oplossingen op basis van open
source talen zoals Java, PHP en Python.

Mobiel platformen integratie

Direct en overal toegang tot bedrijfsinformatie wordt steeds belangrijker. Door technologe van iPhone, iPad en Android wordt de integratie met uw buitendienst, klanten en leveranciers steeds eenvoudiger. Wilt u weten welke kansen er voor uw organisatie bestaan? Neem contact op.

Offerte aanvragen ?

Onze pragmatische manier van werken geeft ons een overtuigende voorsprong in de markt. Vraag onze referenties naar hun ervaringen. Wil u een offerte ontvangen of een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Contactformulier