Waarom naar de cloud

Er is veel te doen omtrent cloudoplossingen. Veel organisaties overwegen hun IT-omgeving onder te brengen in een cloudplatform. Cloudoplossingen hebben namelijk grote voordelen als het gaat om centraal beheer en toegangkelijk tot informatie. Ook de schaalbaarheid van een cloudoplossing is een groot voordeel.

Private Cloud

Cloud-oplossing hoeven niet perse extern te draaien. U kunt uw eigen could oplossing opzetten in uw kantoor of in een datacenter. Zo houdt u controle over uw eigen IT-platform en bent u niet afhankelijk van een cloudprovider.

Meer weten over de mogelijkheden van cloudoplossingen? Neem contact op.

Hosted Exchange en Office 365

U kunt ook een deel van uw IT overhevelen naar de cloud. Het Microsoft Office 365 platform biedt u uitstekende mogelijkheden om uw Office, e-mail en agendafuncties naar de cloud te brengen. Zo bent u af van de licentieproblematiek en ook heeft u geen beheer meer van de softwareomgeving. Office 365 kan eenvoudig met uw organisatie meegroeien of inkrimpen zonder aanpassingen aan uw IT infrastructuur.

Meer weten ?

Meer weten over de kansen van de cloud ? Neem contact op met onze automatiseringsadviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies.

Contactformulier

Neem contact op

Meer weten ? Contactformulier


Telefoon : 010 – 451 41 88