Een complete en stabiele oplossing voor deployment en maintenance.

Kratz Business Solutions heeft speciaal voor Red Hat Storage een unieke oplossing ontwikkeld. De Kratz Red Hat Storage Appliance geeft u de mogelijkheid om de Red Hat Storage optimaal en volledig geautomatiseerd in te zetten. Geen problemen met installeren en configureren van nodes, ook niet als u in de toekomst nodes wil toevoegen.

Een complete en stabiele oplossing voor deployment en maintenance.

De Kratz Red Hat Storage Appliance biedt de mogelijkheid om volledig geautomatiseerd het complete traject van installatie, configuratie, controle, testen en het koppelen aan de storage uit te voeren. Daarnaast wordt de nieuwe node automatisch opgenomen in de ingebouwde monitoring van de hele Red Hat Storage omgeving.

Installeren, Initialiseren en Testen

Bij de ontwikkeling van de Kratz Red Hat Storage Appliance zijn alle mogelijke problemen en fouten in het uitrollen van het systeem afgedekt. Door het gehele proces om een node aan uw systeem te koppelen geautomatiseerd af te handelen, kan deze in 1 keer geheel foutloos worden uitgevoerd. Ook de gezondheid en het onderhoud is volledig geautomatiseerd, waardoor menselijk fouten geen problemen aan uw systeem kunnen veroorzaken. Na de automatische installatie zal deze configuratie worden toegepast op de node en wordt de werking en juistheid van de configuratie getest.

Production Use Ready

Als alle testen goed zijn afgerond zal de node automatisch worden toegevoegd aan de Trusted Pool van uw Red Hat Storage of GlusterFS omgeving, zodat deze direct te gebruiken is. Daarnaast zal de node worden opgenomen in de ingebouwde system health monitoring en beschikt u over een constante monitoring van de gezondheid van uw storage. Mochten er problemen ontstaan, bijvoorbeeld door het uitvallen van een harddisk, dan krijgt u daarvan direct een melding.

Een snelle, eenvoudige en foutloze uitrol, maar ook monitoring en management van uw Red Hat Storage omgeving is nu heel eenvoudig mogelijk, met de unieke mogelijkheden van de Kratz Red Hat Storage Appliance voor Red Hat Storage of GlusterFS omgeving.

Meer weten over Red Hat Storage en Kratz Red Hat Storage Appliance? Bel ons op of gebruik het contactformulier.

Neem contact op

Meer weten ? Contactformulier


Telefoon : 010 – 451 41 88