Webservices en Internetportals

Het Internet is voor veel bedrijven een belangrijk medium geworden voor het bedienen van hun klanten. Daarbij is het Internet meer dan een manier om informatie aan te bieden. Een goed opgezette internetapplicatie is een krachtig verlengstuk van uw organisatie. Internet is een ideaal middel om nog dichter bij uw klant te komen of zelfs om nieuwe markten aan te boren. Ook kunt u door betere en persoonlijke informatievoorziening zorgen voor een geoptimaliseerd serviceniveau.

Door het karakter van Internet biedt uw webportaal uw relaties 24×7 toegang voor uw organisaties. Het verlagen van de drempel tot informatie en het stimuleren van zelf service resulteert in kostenvoordelen en verbetering van het serviceniveau.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem contact op.

Webservices

KRATZ Business Solutions is specialist in het realiseren van stabiele en veilige webservice oplossingen. Zo ontwikkelde wij onder meer de webservices voor het uitwisselen van het digitale taxatie rapport tussen Reaal en Hamer Taxaties. Een van de grootste taxatie-organisaties in Nederland. Ook zijn wij trots op het feit dat er iedere dag meer dan 1100 apotheken en ziekenhuizen gebruik van maken van door ons ontwikkelde webservices.

Webservices maken ook regelmatig onderdeel uit van onze Android en iPhone projecten. Via webservices kunnen mobiele applicaties snel en veilig informatie uitwisselen met de backend systemen.

Offerte aanvragen?

Onze pragmatische manier van werken geeft ons een overtuigende voorsprong in de markt. Vraag onze referenties naar hun ervaringen. Wil u een offerte ontvangen of een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Contactformulier