Bedrijfssoftware afgestemd op uw organisatie

KRATZ Business Solutions ontwerpt en ontwikkeld al meer dan 10 jaar hoogwaardige bedrijfssoftware. Onze expertise overschrijdt meerdere branches waaronder de de advocatuur, bouw, engineering en financiële dienstverlening. Onze kenmerkende no-nonsense aanpak zorgt ervoor dat uw project binnen budget en op tijd wordt opgeleverd.

Niet een programmeur maar een bedrijfskundige is verantwoordelijk voor het ontwerp van uw maatwerk software. Dit garandeert dat de software ook daadwerkelijk aansluit op uw bedrijfsvoering. Wij helpen u bij met het vaststellen van de gewenste manier van werken rekening houdend met uw bedrijfsdoelstellingen.

> Branche specialisme

Standaard modules

Onze maatwerk software wordt ontwikkeld op basis van herbruikbare standaard software modules. Hierdoor kunnen wij snel en kosteneffectief maatwerk software realiseren van hoogwaardige kwaliteit.

Iedere module biedt een breed scala aan standaardfunctionaliteit die specifiek wordt gemaakt voor uw bedrijfsproces. Door deze slimme manier van bedrijfssoftware ontwikkelen kun wij u zekerheid geven over kosten en functionaliteit. Wij leveren afgesproken functionaliteit voor een afgesproken prijs. Dat noemen wij no-nonsense!

> Standaard modules

Voor Windows, Internet en mobiel

Op basis uw doelstellingen kiezen we het platform dat het beste past. Of het gaat om een Windows desktop applicatie, webportaal of mobiele app, KRATZ Business Solutions heeft aantoonbare kennis en ervaring op al deze platform.

Graag gaan graag wij met u in gesprek over de mogelijkheden.

Maatwerk software als concurrentievoordeel

Naast kostenbesparing zorgt maatwerk software voor onderscheidend vermogen. U bent niet ingesloten in een standaard pakket waardoor u sneller kan inspelen op kansen in de mark. Maar ook wordt het mogelijk uw relaties nieuwe diensten en betere informatievoorziening te bieden wat u een directe voorsprong geeft ten opzicht van de concurrent. Wij beschouwen het onderdeel van onze rol om dergelijk kansen proactief te identificeren.

Offerte aanvragen ?

Onze pragmatische manier van werken geeft ons een overtuigende voorsprong in de markt. Vraag onze referenties naar hun ervaringen. Wil u een offerte ontvangen of een afspraak maken ? Neem contact met ons op.

Contactformulier