Software installatie en netwerkbeheer

Aandacht voor uw eisen en wensen staan bovenaan onze lijst. Al meer dan 10 jaar verzorgen wij netwerkbeheer en software installaties  voor MKB-organisaties. Onze no-nonsense aanpak is daarbij ons kenmerk. Als ondernemer wilt u tenslotte een eerlijk en gedegen advies over uw netwerkbeheer en MKB-ICT.

Zoekt u een partner die verder kijkt dan alleen de techniek? KRATZ Business Solutions begrijpt dat automatisering geen doel is, maar juist een middel om uw bedrijfsdoelstellingen zo efficiënt mogelijk te realiseren. Kratz fungeert dus als integraal automatiseringsbedrijf binnen uw organisatie.

Een centraal aanspreek punt

Als gerenommeerd partner van belangrijke merken als HP, Cisco, Microsoft en VMware heeft u een centraal aanspreekpunt voor uw ICT vraagstukken. Niet alleen verzorgen wij de levering en aanleg van het netwerk en installatie van uw software, ook kunt op ons rekenen voor het periodieke systeembeheer en netwerkbeheer.

Als uw partner in systeembeheer en netwerkbeheer nemen wij u de gehele verantwoordelijkheid van de kantoorautomatisering uit handen alsof het ons eigen systeem betreft. Niet alleen bewaken wij de stabiliteit van uw omgeving, maar helpen wij u ook met het uitzetten van een langetermijnstrategie. MKB-ICT is onze specialiteit.

Onafhankelijk advies

Naast Windows expertise hebben wij een sterke focus op Linux en Open Source oplossingen. Hierdoor zijn wij in staat u altijd te voorzien van een eerlijk en onafhankelijk advies. Dat noemen wij no-nonsense.

Offerte aanvragen ?

Onze pragmatische manier van werken geeft ons een overtuigende voorsprong in de markt van systeembeheer en netwerkbeheer. Vraag onze referenties naar hun ervaringen. Wil u een offerte ontvangen of een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op.

> Contactformulier

Neem contact op

Meer weten ? Contactformulier


Telefoon : 010 – 451 41 88