Zakelijke iPhone apps en Android apps

Steeds meer bedrijven ontdekken de kansen van mobiele applicaties. Mobiele applicaties zijn bij uitstek geschikt om klanten te binden en om buitendienstmedewerkers toegang te geven tot bedrijfsinformatie. KRATZ Business Solutions is uw partner bij het ontwerpen en ontwikkelen van uw mobiele business applicaties. Onze ervaring met de ontwikkeling van zakelijke iphone apps en android apps staat tot uw beschikking. Wij verzorgen niet alleen de techniek maar ook gebruiken we onze bedrijfskundige kennis om de juiste vertaling te maken van uw bedrijfsproces. Gezamenlijk kijken we naar de beoogde doelstellingen en bepalen welke oplossing en welke technologie het beste past.

Eerdere realiseerde we apps voor onder andere :

  • Planning werkopdrachten montage teams
  • Afmelden van werkzaamheden
  • Registratie afwijkingen
  • GPS tracking van objecten en teams
  • Webservice integratie met kantoorsysteem

Mobiele web applicaties

Mobiel applicaties zijn er in de vorm van webgebaseerde applicatie als native applicatie. Web applicaties hebben als voordeel dat deze op ieder mobiele apparaat dat een internet verbinding en een browser heeft kan werken. Het is eenvoudig in onderhoud en beheer daar updates op een centrale plaats uitgevoerd worden. Ook is er geen specifiek distributiemedium nodig om de applicaties te installeren

Mobiele native applicaties

Native applicaties zijn applicaties die geïnstalleerd worden op het apparaat zelf. Daar de applicaties op het apparaat zelf draaien heeft de applicatie toegang tot de verschillende functies van het apparaat. Zo kunt u functies als GPS-locatie bepaling, internet-toegang en de camera integreren in uw businessapplicatie. Functies die de toepassingsmogelijkheden van uw applicatie enorm vergroten.

Android, IOS, en Windows

Vandaag de dag is er een brede keuze aan mobiele platforms. KRATZ Business Solutions ondersteund de meest belangrijkste platform zijnde Android, IOS en Windows. Ook realiseren wij webservice-oplossingen waarmee informatie kan worden uitgewisseld tussen mobiele applicaties en back-office systemen.

Offerte aanvragen ?

Onze pragmatische manier van werken geeft ons een overtuigende voorsprong in de markt. Vraag onze referenties naar hun ervaringen. Wil u een offerte ontvangen of een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Contactformulier