ImportStudio Enterprise

Herkent u dit? U bent overgestapt naar een nieuwe softwaresysteem. Echter er is een probleem. De gegevens uit uw huidig systeem zijn niet compatibel met het nieuwe systeem. Voor veel bedrijven betekend dit of een langdurig en kostbare periode van handmatige gegevensinvoer of voor het tijdenlang operationeel houden van beide systemen.

Wij begrijp dat bovengenoemde situatie uiterst onwenselijk is. U wilt tenslotte de schat aan informatie die u velen jaren heeft opgebouwd kunnen blijven gebruiken. Wij hebben onze jarenlange ervaring met software migratie projecten omgezet naar een tool die u voor het eerst in staat stelt uw data eenvoudig te migreren.

Datamigratie

ImportStudio Enterprise is ontworpen om data vanuit het ene systeem over te zetten naar een ander systeem ongeacht het feit dat beide systemen niet compatibel met elkaar zijn. De verfijnde configuratie mogelijkheden van ImportStudio zorgt ervoor dat wij uw data veilig kunnen transformeren en overzetten naar het nieuwe systeem. De opgebouwde rijkdom aan informatie wordt op deze manier gewaarborgd.

Importeren van data

De definitie van een import wordt vastgelegd in een zogenaamd import profiel. Dit maakt het mogelijk om eenvoudig herhaalbare imports uit te voeren. Dit is ideaal voor organisaties die regelmatig databestanden (producten, adressen, voorraden, orders etc.) moeten importeren. ImportStudio ondersteunt de meest gangbare bestandsvormen waaronder XLS, XML en CSV.

SQL Scripts voor data export

Een van de unieke functies van ImportStudio Enterprise is de mogelijkheid om herhaalbare SQL scripts te produceren met data vanuit uw database. Zo kunt u uw relaties voorzien van regelmatige updates van productgegevens, ordergegevens, voorraadposities etc.

Meer weten ?

Heeft u een vraagstuk omtrent data migratie neem dan contact op voor een vrijblijvend persoonlijk onderhoud.

Contactformulier