STANDAARD

Kosteneffectief systeembeheer voor bedrijven die zekerheid willen over de kosten en beperkt afhankelijk zijn van hun IT systemen.

PROFESSIONAL

Uitgebalanceerd systeembeheer voor organisatie die hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid en snelle respons. Uw systemen worden in top conditie gehouden en dagelijks bewaakt.

PARTNER

Wilt u maximale betrouwbaarheid maar ook de flexibiliteit van geen contract. Het partner pakket is dan uw beste keuze.

INHOUD STANDAARD PROFESSIONAL PARTNER
Systeembeheer x x x
Preventief Onderhoud x x x
Helpdesk 10 pnt 20 pnt onbeperkt
Remote Support x x x
Verhelpen van storingen x x x
IT Dashboard x x x
Monitoring x x
Dagelijks back-up bewaking x x
Calamiteiten afhandeling x x
Meerjaren IT plan x x
Systeemdocumentatie x x
Contract vorm 1 jaar 1 jaar geen
PRIJS PER MAAND vanaf EUR 99,00 vanaf EUR 155,00 nacalculatie

Systeembeheer voor het MKB

Met meer dan 10 jaar ervaring bieden wij een uitgekiende methode van systeembeheer voor het MKB. Systeembeheer met een no-nonsense karakter is de ultieme IT oplossing voor organisaties die volledig willen ontzorgen. Geen onzekerheid meer over bepaalde kosten of financiële verrassingen achteraf. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor uw systeembeheer/netwerkbeheer. Vanuit ons kantoor in Rotterdam verzorgen wij IT oplossingen door heel Nederland.

IT Dashboard

Een geroemd onderdeel van onze systeembeheer methode voor MKB-bedrijven is het IT Dashboard. Het IT Dashboard toont u op een grafische manier de stand van zaken van uw systemen. Tevens zorgen wij voor professionele documentatie zodat een overdracht te allen tijde eenvoudig uit te voeren is.

Een vast team van professionals verzorgt uw systeembeheer

De beste manier van systeembeheer/netwerkbeheer is als uw externe automatiseringsbedrijf aanvoelt als een deel van uw eigen organisatie. Daarom wijst KRATZ Business Solutions een vast team toe dat uw taal spreekt, uw mensen kent en weet wat belangrijk is voor uw organisatie. Met regelmaat bezoekt een vaste engineer uw kantoor voor het onderhouden van uw systemen terwijl onze helpdesk in Rotterdam klaar staat u te helpen bij vragen.

Vast bedrag per maand

Kies uit de bovenstaande tabel het systeembeheer pakket dat het beste aansluit bij uw eisen en wensen. U ontvangt geheel vrijblijvend een offerte afgestemd op uw bedrijfssituatie. Indien gewenst kunnen wij u referenties verstrekken van MKB bedrijven die gekozen hebben voor onze systeembeheer dienstverlening.

Offerte aanvragen ?

Onze pragmatische manier van werken geeft ons een overtuigende voorsprong in de markt van systeembeheer voor het MKB. Wilt u een offerte ontvangen of een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op.

Aanvraagformulier

Neem contact op

Meer weten ?    Contactformulier


Telefoon : 010 – 451 41 88