Betaalbare Cluster Server Appliance

De (HA)ClusterBox dicht het gat tussen enkelvoudig uitgevoerde systemen en kostbare SAN clusters. U hoeft niet meer te beschikken over een astronomisch IT budget om uw systemen highly-available te maken. De (HA)ClusterBox biedt een kant en klare cluster server oplossing voor slechts een fractie van de kosten.

KIES UW CLUSTER


INHOUD STANDAARD ENTERPRISE
ClusterBox Resource manager Ja Ja
Virtualisatie VMware ESXi VMware ESXi
Hardware platform HP DL380 (2x) HP DL380 (2x)
Processor 6-core (1x) 6-core (2x)
Diskcapaciteit 1,8 TB 3,6 TB
Geheugen 32 GB 64 GB
Hardware garantie 4 jaar 4 jaar
ClusterBox subscription 1 jaar 1 jaar
On-site setup 1 dag 1 dag
PRIJS VANAF EUR 15.999,- EUR 21.999,-

Techniek

De (HA)ClusterBox is gebaseerd op het VMware virtualiseringsplatform. Hierdoor zullen uw netwerkbeheerders weinig moeite ondervinden om het platform snel in gebruik te nemen. De clusterlaag wordt gevormd door DRDB. Het DRDB bestandssysteem is specifiek ontworpen is voor high-availability clusters. DRDB zorgt dat ieder block device gespiegeld wordt over de servers. U kunt DRDB zien als een netwerk gebaseerd RAID-1 volume. Een configureerbare cluster resource manager houdt uw servers en services nauwlettend in de gaten en neemt passende actie ingeval van storingen.

Kant en klare Appliance

Geen ingewikkelde installatieprocedures maar een cluster zo uit de doos. De (HA)ClusterBox is een appliance oplossing. Na integratie in uw netwerk start uw simpelweg het cluster en u bent operationeel.

On-site setup inbegrepen

Om u snel mogelijk op weg te helpen is on-site setup inbegrepen in de (HA)ClusterBox. Een
gekwalificeerde engineer verzorgt voor u de initiële set-up en geeft uitleg over het gebruik aan uw IT afdeling.

Wat zit er in de doos?

De (HA)ClusterBox wordt geleverd inclusief twee industrie standaard HP server systeem ieder uitgerust met 6TB aan diskcapaciteit. Het systeem wordt voor geconfigureerd geleverd met DRDB, VMWare ESXi en de cluster resource manager. Er zijn verschillende uitvoering van de (HA)ClusterBox Applicance beschikbaar. Maar kunt u ook in overleg uw eigen configuratie ontwerpen samen met onze specialisten.

Offerte aanvragen ?

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen neem dan contact op met een van onze automatiseringsadviseurs.

Aanvragen

Neem contact op

Meer weten ?   Contactformulier


Telefoon : 010 – 451 41 88