Maatwerk software: ontwikkeling op maat

KRATZ Business Solutions ontwikkelt al ruim 10 jaar software op maat voor zowel kleine als grote ondernemingen. Maatwerk software als uw concurrentievoordeel is de uitgangspositie bij onze projecten. Efficiënt afgestemde automatiseringssystemen zorgen niet alleen voor kostenbesparing, maar dragen ook bij aan het vergroten van uw concurrentievoordeel.

Kennis van uw branche en bedrijfsproces

Software ontwikkelen op maat is meer dan het bouwen van code. Het gaat om de juiste vertaling van het bedrijfsproces. Niet een programmeur, maar een ervaren bedrijfskundige analyseert samen met u het te ondersteunen bedrijfsproces en vertaalt dit naar een passend systeemontwerp.

Daarbij blijft onze inzet niet beperkt tot het vertalen van de gestelde eisen en wensen. Graag delen wij onze ervaring uit eerdere projecten en attenderen onze relaties op nieuwe kansen en besparingen die door maatwerk software gerealiseerd kunnen worden.

> Branche specialisme

Op tijd en voor een vast bedrag

Wij maken vaste afspraken voor een vaste functionaliteit. U wilt tenslotte zekerheid over de kosten van uw maatwerk software en zeker geen verrassingen achteraf. Door onze rijke bibliotheek aan standaard modules voor CRM, voorraadbeheer, orderregistratie, facturatie, dossieradministratie en meer blijven de kosten laag en de doorlooptijd kort. Onze maatwerk software is geen Spartaanse bezigheid meer, maar een elegante manier van stapelen van verschillende componenten.

Zorg voor kwaliteit

De zorg voor kwaliteit is sterk verweven in onze ontwikkelmethode. Teststraten volgens de OTAP methode waarborgen dat onze maatwerk software voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die u verwacht en die wij dus ook stellen.

U krijgt dan ook garantie op de software die we voor u realiseren zodat u verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.

Techniek

Ons team heeft de keuze uit een breed scala aan technologieën voor het realiseren van uw software op maat. Op basis van de beoogde doelstelling kiezen we de techniek die het beste aansluit. Daarbij gebruiken we onder meer Open Source software om uw kosten zo laag mogelijk te houden.

Offerte aanvragen ?

Wilt u een offerte ontvangen of een afspraak maken om de mogelijkheden van onze software op maat te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier