Groothandel software

KRATZ Business Solutions heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van oplossingen met betrekking tot groothandel software. Wij begrijpen dat goede logistiek, warehousemanagement en efficiënte verkoopafhandelingen uw prestatie-indicatoren zijn. Orderregistratie, mancoafhandeling, RMA en retouren zijn de sleutelbegrippen in de groothandel. Ons uitgebreide software framework biedt tal van standaardmodules die invulling kunnen geven aan uw eisen en wensen. Door de modules aan te laten sluiten op uw bedrijfsproces kunnen wij snel en efficiënt de gewenste oplossing voor u realiseren.

Deze software, speciaal voor de groothandel, produceren wij op maat. Dit heeft aantoonbaar geleid tot verbetering zowel wat betreft interne als externe efficiëntie.

Zo realiseerden wij eerder de onderstaande groothandel software:

  • Relatiebeheer en CRM
  • Orderregistratie
  • Facturatie
  • Voorraadbeheer
  • Inkoop
  • Producten en artikelbeheer
  • Retouren en emballage

Standaardmodules, voor de groothandel

Wij werken vanuit een bibliotheek die rijk is aan standaard software modules voor de groothandel. Iedere software module wordt specifiek gemaakt om maximaal aan te sluiten op uw bedrijfsproces. Onze manier van softwareontwikkeling is dan ook geen kostbare bezigheid, maar een elegante manier van samensmeden van herbruikbare standaardmodules.

Een bibliotheek van standaard modules samen met ons krachtig objectgeoriënteerde ontwikkelframework stelt ons in staat u zekerheid te geven over kosten en kwaliteit. We leveren groothandel software met afgesproken functionaliteit voor een afgesproken prijs.

Laat ons u inspireren hoe onze software oplossingen uw organisatie efficiënter kunnen laten werken. Wij helpen u graag onderscheidend te zijn.

Offerte aanvragen ?

Wilt u meer weten over ons software voor de groothandel? Neem contact op voor een offerte of vrijblijvend persoonlijk onderhoud.

Contactformulier