Software voor reisbranche

e reisbranche is een zeer dynamische wereld waarbij de marges al tijden onder druk staan. De economische recessie en de invoering van de BTW verplichting resulteerden in extra verzwaring binnen deze branche. Al eerder hielpen wij organisaties in de reisbranche operationele efficiëntie te verbeteren en hun service niveau naar de reiziger te verhogen. Op zoek naar een partner die de reisbranche begrijpt en weet wat speelt binnen een reisbureau? Neem contact op met KRATZ Business Solutions B.V.

Zo realiseerden wij eerder de onderstaande software voor de reisbranche :

  • Relatiebeheer en CRM
  • Orderregistratie
  • Facturatie
  • Openstaandeposten
  • Verzamelfacturaturen
  • Beheren cruises en schepen
  • Boeken van cruises

Standaardmodules, software voor reisbureau

Wij werken vanuit een bibliotheek die rijk is aan standaard software modules voor de reisbranche. Iedere software module wordt specifiek gemaakt om maximaal aan te sluiten op uw bedrijfsproces. Onze manier van softwareontwikkeling is dan ook geen kostbare bezigheid, maar een elegante manier van samensmeden van herbruikbare standaardmodules.

Een bibliotheek van standaard modules samen met ons krachtig objectgeoriënteerde ontwikkelframework stelt ons in staat u zekerheid te geven over kosten en kwaliteit. We leveren software voor de reisbranche en reisbureau’s met afgesproken functionaliteit voor een afgesproken prijs.

Laat ons u inspireren hoe onze software oplossingen uw organisatie efficiënter kunnen laten werken. Wij helpen u graag onderscheidend te zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u meer weten over ons software voor de reisbranche? Neem contact op voor een offerte of vrijblijvend persoonlijk onderhoud.

Contactformulier