Software voor de zorg

Ruim 1100 apotheken en circa 100 ziekenhuizen maken dagelijks gebruik van onze zorg software. De kans is dan ook groot dat u onbewust al eerder in aanraking bent geweest met onze (zorg)software. Zo realiseerden we voor één van de grootste producenten van medicatieteksten een software oplossing voor het produceren en distribueren van gepersonaliseerde geneesmiddelinformatie (GIP).

Onze software voor de zorg en thuiszorg heeft geleid tot aantoonbare verbetering van de efficiëntie, de informatievoorziening en de relatie met opdrachtgevers.

Standaardmodules voor de zorg

Wij werken vanuit een bibliotheek die rijk is aan standaard software modules voor de zorg en thuiszorg. Iedere software module wordt specifiek gemaakt om maximaal aan te sluiten op uw bedrijfsproces. Onze manier van softwareontwikkeling is dan ook geen kostbare bezigheid, maar een elegante manier van samensmeden van herbruikbare standaardmodules.

Een bibliotheek van standaard modules samen met ons krachtig objectgeoriënteerde ontwikkelframework stelt ons in staat u zekerheid te geven over kosten en kwaliteit. We leveren software voor de zorg met afgesproken functionaliteit voor een afgesproken prijs.

Laat ons u inspireren hoe onze software oplossingen uw organisatie efficiënter kunnen laten werken. Wij helpen u graag onderscheidend te zijn.

Offerte aanvragen voor onze zorg / thuiszorg software?

Wilt u meer weten over ons software voor de zorg / thuiszorg? Neem contact op voor een offerte of vrijblijvend persoonlijk onderhoud.

Contactformulier