Een betrouwbare IT partner

Wij zijn een dynamische automatiseringsbedrijf gevestigd in Rotterdam dat waar maakt waar we voor staan. Gekenmerkt door een ‘no-nonsense’ aanpak combineert KRATZ Business Solutions B.V. expertises als automatisering, marketing, bedrijfskunde en infrastructuur om succesvolle automatiseringsimplementaties te verzorgen.

Ons team van ervaren en hoogopgeleide professionals staat dagelijks voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies, ondersteuning en praktische oplossingen. U heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw automatiseringsvraagstukken.

Kostenbesparing

Het huidige economisch klimaat leert ons kritisch te kijken naar kosten. Afgelopen jaren hebben wij veel bedrijven geholpen hun IT kosten substantieel te verlagen. Als een van de weinige automatiseerders beschikken wij over kennis van zowel commerciële als open source oplossingen. Door de een optimale balans te kiezen tussen beide werelden kunnen wij ook voor forse kostenbesparingen realiseren.

Wilt u weten hoe op welke manier wij dit doen, neem contact op voor een vrijblijvend persoonlijk advies.

> Besparen op uw IT kosten

Een second opinion

Een onafhankelijke second opinion neemt twijfels weg en levert nieuwe inzichten. Heeft u klachten over uw IT systemen of twijfelt u aan de antwoorden van uw IT partner? KRATZ Business Solutions verzorgt op een heldere manier een second opinion van uw netwerk.

> Meer over second option

Hoe kunnen wij u helpen ?

Onze pragmatische manier van werken geeft ons een overtuigende voorsprong in de markt. Vraag onze referenties naar hun ervaringen. Wilt u meer informatie of een afspraak maken ?

> Contactformulier